מטחנת קפה מומלצת – כך תבחרו מטחנה לבית
אחד השלבים הראשונים והחשובים בהכנת כוס הקפה המושלמת הוא שלב טחינת הפולים. הכנת משקה מפולי קפה שנטחנו זה עתה מוסיפה לקפה שלכם טעם עמוק וארומה
משלוח חינם ברכישה מעל 299 ₪
אחד השלבים הראשונים והחשובים בהכנת כוס הקפה המושלמת הוא שלב טחינת הפולים. הכנת משקה מפולי קפה שנטחנו זה עתה מוסיפה לקפה שלכם טעם עמוק וארומה
בעשור האחרון הקפה וקפסולות הקפה בצריכה הביתית הפכו לכל כך פופולאריים עד שכמעט ואין בית בישראל שלא מחזיק מכשיר להכנת קפה כזה או אחר וצריכת
הגיע הזמן להכיר את אחד ממכשירי הקפה המובילים בעולם כיום – המקינטה. הפירוש באיטלקית של המכשיר הנפלא הזה הוא מכונת קפה קטנה. מקינטה נועדה להכנת קפה
עכשיו, דמיינו את תערובת הקפה האהובה עליכם, בהכנה ביתית שתחזיק מעמד שבועות. כל זה בזכות החליטה קרה. אין להתבלבל בין קפה בחליטה קרה, או חליטה
הפלנג’ר הינו מכשיר להכנת קפה שאינו דורש חיבור לחשמל או למקור חום, כאשר המשקה דומה מאוד בטעמו לאמריקנו אבל עשיר יותר בטעמים. מגוון אביזרים לקפה אופן
תצרוכת הקפה העולמית נמצאת בעליה מתמדת ואיתה כמות המחקרים המדעיים אודות השפעות הקפה ובעיקר מרכיבו העיקרי – קפאין, על גופינו. בעבר הדעה הרווחת הייתה כי
אז עברנו את תהליך הכנת האספסו בכתבה הקודמת והגענו לעיקר, הקצפת החלב. הקצפת החלב ומזיגתו הינם המכשול הגדול ביותר בהכנת קפה ביתי, נדרש לא מעט ניסיון ואימון
אז רכשתם מכונת קפה חדשה (תתחדשו), פתחתם את האריזה ברוב כבוד והדר, כמובן שהתעלמתם מחוברת הוראות ההפעלה וחיברתם אותה ישר לחשמל וניגשתם ישירות להכין לכם כוס
פולי הקפה נדדו בכל יבשות העולם, הוברחו למדינות בהן הוצאו מחוץ לחוק, נגנבו מבני אצולה, ושינו מדינות וכלכלות שלמות. הפרי שגדל על עצים קטנטנים באתיופיה
המלצות על מה הוא קפה טוב לא חסרות. אחד ימליץ לכם על קפה מר ועוצמתי, אחד על פירותי ומתקתק ואחד על קפה עם אפטר טייסט
יש אנשים של בוקר, יש אנשים של לילה, אבל בכל מקום בעולם אנשים פותחים את היום עם כוס הקפה שלהם. מבט על מקומות שונים בעולם
בעולם למעלה מ-100 זני קפה, אבל רוב פולי הקפה הנמכרים בעולם הם מזני הקפה ערביקה ורובוסטה, הנקראים על שם העצים עליהם הם גדלים. ערביקה ורובוסטה
עולם הקפה רק הולך ומשתבח. המגדלים מניבים יבול משובח יותר של קפה, קליית קפה הופכת למיומנות מדויקת עם הזמן, ועם העלייה באיכות אפשר לראות גם עלייה בהיצע
כשאנחנו יוצרים תערובת קפה, אנחנו מתחייבים לטעם משובח וקבוע בכל כוס קפה. אבל איך אפשר לשמור על עקביות הטעם של מוצר חקלאי שמושפע מתנאי הסביבה?
אין מוצרים בסל הקניות.
לקוחות AVA יכולים לשמור את הסל שלהם ולהזמין אותו בלחיצת כפתור
לקוחות קיימים?
לחצו כאן להתחברות